Werken bij Life Plan

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's!

Wij zijn een dynamisch groeiend bedrijf in het segment  “ Aanvullende pensioen- en voorzorgplanning” .Wij adviseren, structureren, beheren en beschermen op een onafhankelijke en persoonlijke manier de aanvullende pensioenopbouw van onze cliënten.

Onze klanten verwachten  concrete adviezen over  hun aanvullend pensioen en aanvullende waarborgen, zoals overlijdensverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en hospitalisatieverzekeringen. Hier helpen we hen graag bij, hun hele carrière lang.

Onze cliënten zijn hoofdzakelijk zelfstandigen, bedrijfsleiders en KMO’s die hun Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ), pensioentoezeggingen voor zelfstandigen (POZ), Individuele Pensioentoezeggingen (IPT) en groepsverzekeringen voor ondernemingen toevertrouwen. Hoe we dat doen kom je te weten in ons bedrijfsfilmpje.

Belangrijk is dat je kan werken met en in een team!

Voor onze afdeling Employee Benefits  en voor de afdeling 'zelfstandigen ' zijn we op zoek naar 'ervaren' Pension Planners, mensen die zich niet in de haren krabben bij begrippen zoals  Categorieën, IPTL, VAPZ, POZ, GI, Carenstijd, ....om er maar een paar te noemen.
Ervaring hebben bij een verzekeraar of makelaar is zeker een pluspunt, maar laat je dit niet weerhouden om je curriculum door te sturen !

 

 

Voor de verdere uitbouw van onze afdeling “zelfstandigen” zijn wij op nu zoek naar een junior dossierbeheerder pensioenverzekeringen. Je kan rekenen op de steun van je collega's om door te groeien naar een 'echte' pensionplanner.

Wil je weten wat je weten wat dit allemaal inhoudt, bel dan gewoon even met één van je toekomstige collega's!  03 355 39 39 en vraag naar een collega van Team Z!

Ons aanbod

  • Deel uitmaken van een jong enthousiast team,
  • Wij bieden u een competitief loon en extra legale voordelen,

Heb je interesse,  stuur dan je CV naar Paul Fornoville op paul.fornoville@lifeplan.be. Je krijgt snel een antwoordje van ons!

Of maak gebruik van ons online sollicitatie formulier en laat ons in één klap zien wat je op informatica vlak waard bent!

En geef daar dan ineens weer hoe jij je de job voorstelt!

Life Plan Pensionplanners

Erkend door FSMA  met KBO 0426 685 281

 

Koralenhoeve 15 B
B- 2160 Wommelgem

 

Onze filialen

a