Waarvoor staat Life Plan?

 

 

Iedereen heeft vandaag op de één of andere manier wel te maken met zijn/ haar pensioen.  De opbouw ervan wordt steeds belangrijker en het gedeelte dat wij zelf zullen dienen te voorzien zal in de toekomst groeien. Onroerend vermogen, verzekeringen, vermogensopbouw of persoonlijke financiële planning... alles wordt complexer en uitgebreider. Vandaag vraagt dit werk een zeer gedreven en gespecialiseerde professionele aanpak door een team van onafhankelijke specialisten.

 

Life Plan beschikt over zo’n team van specialisten met een zeer ruime ervaring in het domein van pensioenplanning.

Life Plan is geen makelaar in schadeverzekeringen, geen financieel planner, geen successieplanner en geen immobiliën makelaar. De missie van Life Plan is eenvoudig maar duidelijk: wij willen onze cliënten begeleiden in hun pensioenplan met de nodige aandacht voor mogelijke lacunes.

 

Passie, kennis en ervaring staan garant voor een professionele totaalaanpak. Dit onder de beste voorwaarden en via één centraal aanspreekpunt:


Neutraal, onafhankelijk en gepersonaliseerd!

 

U wil de vruchten van uw levensstandaard onder alle omstandigheden blijven behouden tot en tijdens uw pensioen? Dan heeft u gepersonaliseerd advies nodig. Advies dat rekening houdt met uw leven en uw specifieke situatie. Precies wat Life Plan u biedt. In volle vertrouwen.

 

De pensioenplanners van Life Plan beschikken over een uitgebreid netwerk van nationale en internationale contacten. Zo kunnen wij ongebonden een beroep doen op de beste specialisten, en u in alle onafhankelijkheid de beste oplossing voorstellen.

Ons engagement bij de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (F.S.M.A.) garandeert onze neutraliteit en zij controleren ons ook. Hierdoor bent u zeker dat Life Plan u steeds het beste en meest interessante advies voorschotelt.

 

 

 

Ons Charter

Life Plan Pensionplanners

Erkend door FSMA  met KBO 0426 685 281

 

Koralenhoeve 15 B
B- 2160 Wommelgem

 

Onze filialen

a